佛山市奥楷机械科技有限公司

香肠制作设备

参  考  价面议
具体成交价以合同协议为准

产品型号

品       牌

厂商性质生产商

所  在  地佛山市

联系方式:肖炳东查看联系方式

更新时间:2017-07-26 16:55:30浏览次数:820次

联系我时,请告知来自 食品机械设备网
同类优质产品更多>
香肠制作设备
总功率:6.5KW;电源:380V+N+PG;电器:施耐德、台达;电机:中国台湾台达;真空泵:德国莱宝;直灌能力:3600kg/h;定量精度:正负1.5g(肉糜) 正负2g(肉块);灌装速度:无极调速0~1000cms;带提升原料功能,提升容积200~300升;真空压力-0~0.1mpa可调;;

香肠制作设备——*

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

香肠扎线机

香肠扎线机

香肠制作设备——整套生产设备

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

 外语翻译:

  Hlasité dunění zopakoval kvarteto, všechny zastávku před čistě bílé malého červa, a všechny pronikavým řevem ve všech havárii rozlétly, takže malý čistě bílé tělo, jako šíp, přímý spěchal k synům hrom mrak front.

    Tato velká rychlost a ničivou sílu cloud synové hromu také srdce překvapen, pak Lengheng brzy, velmi rozhodně, přímo opustit uchopení červa, tělo rychle zpět, byl přesvědčen, že jeho rychlost, a to i Heaven druhé, je velmi obtížné zachytit okamžik, kdy dozadu, ale vždy v rozvinuté státní tajemství, zákona, všechny potíže všichni cítit jeho přítomnost.

    Může v době mrak synové hromu zpět svou úžasnou rychlostí, malé bílé čisté hlavy Hanmang mimochodem, nemrtví zákaz náhle expandovat, takže jeho rychlost, mezi nimi mrknutí oka, přímo ohniska do limitu, blesk, jeho rychlost v tento okamžik, ve skutečnosti za syny hromu oblaku přímo dohnaly.

    Příliš blízko u sebe, vzhledem k vzdálenosti, čistě bílá malé chvíli dohnat, bez sebemenšího zaváhání, přímo zvedl pravou ruku, byl střelen ...... rozbité hrdlo zámek!

    To je tváří střednědobého nebe před hrom mraky dítě, malé bílé hrdlo s rozbitým zámkem čistého rozumu, ne zabít, ale omezit jeho rychlost ...... Koneckonců, zámky rozbité hrdlo rozšířit, zatažení za sací síly budou mít určitý stupeň.

    Moment, s zlomený zámek zobrazovat jejich krku, pak se náhle propukla v platnost sání tažné, při pohledu nelítostná hrom mrak mění dítě, okamžitě cítil, jak mu rychlost těla, ve skutečnosti zpomalit trochu.

    „Je pravda, že někteří čistě bílé trochu děsivé!“ Synové hromu mraky dýchání zpoždění, to vše je rozkol mezi výskytem, ​​že není čas na přemýšlení, kousání jazykem vyzařují krve, rychlost těla, ve skutečnosti v této chvíli je v tomto velmi fast-případ znovu vypukl!

 

会员登录

×

请输入账号

请输入密码

=

请输验证码

收藏该商铺

X
该信息已收藏!
标签:
保存成功

(空格分隔,最多3个,单个标签最多10个字符)

常用:

提示

X
您的留言已提交成功!我们将在第一时间回复您~
在线留言