行业产品

  • 行业产品

佛山市奥楷机械科技有限公司


当前位置:佛山市奥楷机械科技有限公司>>灌肠机>>哪里有全自动烤香肠生产设备 腊肠加工设备 肉泥肉馅*

哪里有全自动烤香肠生产设备 腊肠加工设备 肉泥肉馅*

返回列表页
参  考  价面议
具体成交价以合同协议为准

产品型号奥楷

品       牌

厂商性质生产商

所  在  地佛山市

联系方式:肖炳东查看联系方式

更新时间:2021-08-10 16:23:42浏览次数:186次

联系我时,请告知来自 食品机械设备网

产品简介

哪里有全自动烤香肠生产设备 腊肠加工设备 肉泥肉馅*
总功率:6.5KW;电源:380V+N+PG;电器:施耐德、台达;电机:中国台湾台达;真空泵:德国莱宝;直灌能力:3600kg/h;定量精度:正负1.5g(肉糜) 正负2g(肉块);灌装速度:无极调速0~1000cm³/s;带提升原料功能,提升容积200~300升;真空压力-0~0.1mpa可调;;

详细介绍

哪里有全自动烤香肠生产设备 腊肠加工设备 肉泥肉馅*

*生产线图片

哪里有全自动烤香肠生产设备 腊肠加工设备 肉泥肉馅*


故障与排除:哪里有全自动烤香肠腊肠红肠生产机械设备 肉泥肉馅*

1.真空液位报警,机械左侧下方有一个透明盖,出现报警时请打开盖把里面的料清理干净,然后按下如果还是出现报警,请用压缩空气进入真空腔里吹干两支探测液位的电极,才可以正常开机。

2.料车液压升降臂超限。不能上升下降:出现超*,屏幕自   动跳出一个画面请先检查电机是否反转,会不会出现三相电反电的问题,其次是X16上限,X17下限两个接近开关是不是能正常发讯,可以在触摸屏主页--设置--PLCIO里面查看,X15正常要常亮,上升碰到X16就停下来,下降碰到X17就停止,如果出现X15不亮了,证明没有停下。解决了故障后,可以按上图的《解除超限按钮》,然后按超限的反方向按动上下箭头来解除。这里升降臂会动一下,不再碰到超限X15,此时,要按《返回》回到主页,按复位报警,当所以报警都消除,就可以再次操作升降,请注意不要太频繁操作升降,以免电机过电流。

3.不能启动灌肠,请检查屏上有没有显示报警,有报警的情况下是不能启动的。请按提示消除报警,解除故障。 

维护与保养:哪里有全自动烤香肠腊肠红肠生产机械设备 肉泥肉馅*

清洁机器不要用高压水枪冲洗。轴承要每三天加黄油。每星期检查一次真空泵油液位和油品质,每两个月更换一次真空泵油。

开机前,叶片和转子必须涂上食用油进行润滑,否则会损坏泵体!!!每天用完机器后要进行保养,如果*不使用,停止使用前要进行一次保养,并晾干水份,然后上食品级润滑油。每隔两星期再进行一次保养加油。

每个月在关掉外部总电源后,打开外门,清洁内部卫生,并把所有的螺丝紧固一次。

外语翻译:哪里有全自动烤香肠腊肠红肠生产机械设备 肉泥肉馅*

Viat ja syrjäytyminen:
1) ohittaa hydraulisella varsi ylitys. Voi nousta ja laskea: kun ylittyminen todetaan, näyttö automaattisesti näkyviin näytön: Tarkista, onko moottoriin kääntyminen, kolmivaiheinen vastasähkömotoristen ongelmaa ei esiinny, jonka jälkeen yläraja X16, X17 alaraja kahden lähestymiskytkimille ei normaaleille hiuksille kuulo, kosketusnäyttö voi olla kotona - sisällä näkymäasetukset --PLCIO, X15 normaalia olla tasainen, nouseva tapasi X16 lukita lopettaa kohtaaminen X17, X15 ei syty, jos on todistaa se ei estänyt. Kun ongelma on vika voit painaa "ylitys vapautuspainiketta" kartalla, ja painamalla vastakkaiseen suuntaan ylityksen nostaa ylös ja alas nuolia. Täällä nostovarsi siirtyy noin, eivät enää täyty ylityksen X15, tällä kertaa painamalla "Back" palata kotiin, mukaan muuttaa hälytystä, joten kun hälytykset eliminoidaan, voi toimia jälleen alas, varo liian usein nostoa välttää moottorin ylivirta.:
2) alipaineen taso hälytys, koneen alla läpinäkyvä kansi jätetään auki puhdistaa kannen sisäpuolelle materiaali, ja sitten painamalla hälytys tapahtuu, tai jos hälytys tapahtuu, tyhjökammiossa kuivalla paineilmalla kahteen tason tunnistamiseksi elektrodien ennen kuin ne voivat käynnistyä normaalisti.
3) voi aloittaa peräruiske, ei ole tarkistaa hälytyksen näyttöruudulla on hälyttämään tilannetta ei voida käynnistää. Seuraa ohjeita poistaa hälytyksen, poistaa ongelmia.
 
huolto::

Entinen boot, ja roottorin lavat on päällystettävä ruokaöljyä voiun, muuten se vahingoittaa pumppua! ! ! Kun lopetat koneen päivittäin huoltoa, jos ei pitkäaikaiseen käyttöön, lopeta ennen käyttöä suorittaa huolto-, vesi ja anna kuivua, niin elintarvikekäyttöön voiuaineita. Sitten kahden viikon välein tankkausta ja huoltoa.
Koneen puhdistus Älä huuhe vesitykkejä. Lisätä voita laakeri joka kolmas päivä. Kerran viikossa tarkistaa öljymäärä ja öljyn laadusta tyhjöpumput tyhjiöpumppu öljy vaihdetaan kahden kuukauden välein.
:
Kuukausi sammuttamisen jälkeen koko ulkoiseen virtalähteeseen, avaa ulko-oven, puhdista sisäpuolelta terveys- ja kaikki ruuvit kiristetään.

关键词:PLC 真空泵
其他推荐产品更多>>

感兴趣的产品PRODUCTS YOU ARE INTERESTED IN

食品机械设备网 设计制作,未经允许翻录必究 .      Copyright(C) 2021 https://www.foodjx.com,All rights reserved.

以上信息由企业自行提供,信息内容的真实性、准确性和合法性由相关企业负责,食品机械设备网对此不承担任何保证责任。 温馨提示:为规避购买风险,建议您在购买产品前务必确认供应商资质及产品质量。

会员登录

×

请输入账号

请输入密码

=

请输验证码

收藏该商铺

登录 后再收藏

提示

您的留言已提交成功!我们将在第一时间回复您~