佛山市奥楷机械科技有限公司

腊肠生产机器

参  考  价面议
具体成交价以合同协议为准

产品型号AK-3600

品       牌

厂商性质生产商

所  在  地佛山市

联系方式:肖炳东查看联系方式

更新时间:2017-07-24 13:48:15浏览次数:660次

联系我时,请告知来自 食品机械设备网
同类优质产品更多>
腊肠生产机器
总功率:6.5KW;电源:380V+N+PG;电器:施耐德、台达;电机:中国台湾台达;真空泵:德国莱宝;直灌能力:3600kg/h;定量精度:正负1.5g(肉糜) 正负2g(肉块);灌装速度:无极调速0~1000cms;带提升原料功能,提升容积200~300升;真空压力-0~0.1mpa可调;;

香肠腊肠生产机器——*

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

香肠扎线机

香肠扎线机

腊肠生产机器——整套生产设备

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

腊肠生产机器 外语翻译:Sau, e Hou tuafafine, pea o loo ia ofuina se ofu mumu faatasi ma ia i le taimi o le aso, vaavaai ese le matagofie o le tagata, foliga sinasina filemu i lenei, i le taimi ma le olioli lafo ruddy, tumu i le mata poto, ae ua faatumuina streamer.

    E ui lava Yindulingfei lena upu, ina ia lafoina mate laiti loto papae mama, ae o le taimi nei ina ua ia vaaia le teineitiiti Hou, mate mai po o na vave ona tanumia o ia i le pito i lalo o loʻu loto, i luma o Hou tuafafine, ma i le taimi o le aso, o ana manatua, ina mai le tepa muamua e vaai o ia lava, ia e matua fiafia o pipii io latou itu ...... o faitotoa e sosoo ai le teine ​​e pei o se tuafafine laitiiti.

    E le o le tasi e pei o le fofoga o du Lingfei, Hou ina ua ia vaaia le teine ​​talavou, mama itiiti sinasina foi fiafia ma tu i luga ma faaloaloa mai ona lima, emo, ataata leaga.

    "O le teine ​​talavou, taimi umi leai se vaai Kipea, Sau, o mai, o le uso laitiiti o le fusi mama."

    tuafafine Hou muamua i le olioli mumu Qiao Lian, o lenei, ma sinasina laiti upu mama, faafuasei ona lele Hongxia, ina ita sinasina laiti vaai mama, po o le manaia i le sinasina laiti itu mama, ulu lalo, pipii i le sinasina laiti mama.

    O lona taofi e le o faigata e i le amataga, ae a pe a mavae pipii i le manatu i totonu i le tausaga i se tagata na o ia i le motu lagi, faafuasei ona tulaʻi aʻe mai le taʻele o loʻu loto le faatapulaaina, o le faia ia sili atu ma sili atu ona faamalosia, e pei ona afai e te manao mama sinasina laiti e faavavau umia, ia tuua o ia lava.

 

会员登录

×

请输入账号

请输入密码

=

请输验证码

收藏该商铺

X
该信息已收藏!
标签:
保存成功

(空格分隔,最多3个,单个标签最多10个字符)

常用:

提示

X
您的留言已提交成功!我们将在第一时间回复您~
在线留言