佛山市奥楷机械科技有限公司

烤肠制作机器

参  考  价面议
具体成交价以合同协议为准

产品型号

品       牌

厂商性质生产商

所  在  地佛山市

联系方式:肖炳东查看联系方式

更新时间:2017-07-26 16:51:01浏览次数:617次

联系我时,请告知来自 食品机械设备网
同类优质产品更多>
烤肠制作机器
总功率:6.5KW;电源:380V+N+PG;电器:施耐德、台达;电机:中国台湾台达;真空泵:德国莱宝;直灌能力:3600kg/h;定量精度:正负1.5g(肉糜) 正负2g(肉块);灌装速度:无极调速0~1000cms;带提升原料功能,提升容积200~300升;真空压力-0~0.1mpa可调;;

烤肠制作机器——*

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

香肠扎线机

香肠扎线机

烤肠制作机器——整套生产设备

<strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>香肠生产设备</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong>

烤肠制作机器 外语翻译:

 Některé mohou a když byl venku, synové hromu mraky čelí ostrým několikrát škádlení zpět, a to nejen nepodařilo dohnat čistě bílé malý, ale spíše o hlubší pohled.

    Na konci, jeho výraz byl ponurý, jako hořké sousto, zavrčení, i nadále ignorovat cloud syny hromu, ale narazit na horní část hlavy má červený kruh potíží, přímé střely.

    Dunivý zvuk rezonují, který je obklopen velkým množstvím červa ústí blesk, téměř pokrývající celý svět, když je plná Plus, čistě bílá trochu jako dostat sem také nejsou soupeři, a že hlava má červený kruh červ, také prohlásil v okamžiku truchlivý, v čistě bílé malých nadpřirozených sil a pomalu difúzní tělesného poškození, zdá připraven na pád vzhled.

    Synové hromu mraky, vždy obavy z malého čistě bílé tam, oči blesk v okamžiku, i když nevidí na konci není čistá bílá malá úmyslně vystavit slabé, ale je velmi jistý svou vlastní rychlostí.

    „Zabij tato osoba není konec, že ​​magie červ ukrást tělo je klíčem ......“ synové hromu oblaku mžoural, identifikovat příležitosti, úder, který mu přistál v malé bílé červa čistý, vytí zpět do tohoto červa okamžik, strčil ven!

    Rychlost, přímo z piercingu zvukových vln, mezi řev jeho těla jako rozptýlení, se zdá, působivě šel do problému červený kruh kolem něj, zvedl pravou ruku a strčil uchopení prsty přístřešek Black Mountain, nikoli a tak dále, že problém byl zraněn, ale jeho rychlost je velmi rychlý, vypadá to uchopit tento červ na červený kruh v hlavě.

    Ale pak, malé čisté bílé oči Hanmang flash, Han Shan skutečně rozšířit přímý zásah, třesk, jeho rychlost náhlé propuknutí, více úžasnou dynamiku, tyčící se k nebi z jeho těla, jako vysokorychlostní dopředu hory, celá cesta k přímý zásah v minulost

会员登录

×

请输入账号

请输入密码

=

请输验证码

收藏该商铺

X
该信息已收藏!
标签:
保存成功

(空格分隔,最多3个,单个标签最多10个字符)

常用:

提示

X
您的留言已提交成功!我们将在第一时间回复您~
在线留言